Πληροφορίες αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος.

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες.
- Όλα τα προϊόντα εκτός από γάστρες σκαφών και σκάφη έτοιμα για πλεύση (RTR):
Οι αποστολές γίνονται με συνεργαζόμενα currier, παρέχετε tracking number και η παράδοση γίνετε σε μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
- Γάστρες σκαφών και σκάφη έτοιμα για πλεύση (RTR):
Οι αποστολές γίνονται με πρακτορεία μεταφορών. Είναι οικονομικότερα και ποιο ασφαλή στην διαχείριση μεγάλων δεμάτων. Το πρακτορείο επιλέγετε κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Συνήθως η παραλαβή του δέματος γίνετε από τα κατά τόπους υποκαταστήματα του πρακτορείου.


Πληρωμές:

Οι παραγγελίες εξοφλούνται μέσω Pay Pal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Παραγγελίες που αποστέλλονται με currier μπορούν να εξοφληθούν και κατά την παράδοση, αντικαταβολή.


Επιστροφές:

Δεχόμαστε επιστροφές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων. Πρώτα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να εγκρίνουμε την επιστροφή. Τα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα στην αρχική τους συσκευασία με όλες τις οδηγίες και γενικότερα σε κατάσταση που να μπορούν να ξανά πουληθούν. Ειδικές κατασκευές και παραγγελίες δεν επιστρέφονται. Όλα τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από τον πελάτη. Ένα 10% της αξίας τον εμπορευμάτων κρατείτε για να καλυφτούν τα έξοδα επανατοποθέτησης στην αποθήκη. Επιστροφές που δεν συμφωνούν με τα παραπάνω δε θα γίνονται δεκτές. Τυχών εγγυήσεις καλύπτονται από τους κατασκευαστές και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους.