Τέταρτη ανανεωμένη έκδοση, με επανασχεδιασμένο κατάστρωμα του γνωστού εδώ και χρόνια ΕΡΜΗ. Το ιδανικό σκαρί για ψάρεμα τώρα καλύτερο από ποτέ. Το κατάστρωμα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε εάν το σκάφος ανατραπεί να επανέρθει μόνο του. Δύο μεγάλα ανοίγματα δίνουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό κατά την συναρμολόγηση, αλλά και μετά, για την χρήση και συντήρηση. Πολύ πρακτική και εργονομική είναι και η λαβή του, με πρωτοποριακή σχεδίαση τοποθετημένη παράλληλα στο σκάφος και όχι κάθετα όπως συνηθίζετε, ενώ συμπεριλαμβάνετε στο σκαρί και είναι ήδη τοποθετημένη.Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από πολυεστερική ρητίνη και fiberglass, ενώ είναι βαμμένο με πολύ ανθεκτικό λευκό gel coat. Η γάστρα με βαθύ V έχει πολύ καλή, γρήγορη και οικονομική σε κατανάλωση πλεύση.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει άξονα, βάση μοτέρ, πηδάλιο, είσοδο και έξοδο νερού, βάση μπαταρίας, βάση για δύο σέρβο,  μηχανισμό απελευθέρωσης, βάση ρυθμιστή ταχύτητας, βάση δέκτη και προστατευτικό προπέλας. Όλα τα παραπάνω είναι τοποθετημένα στο σκάφος και η γάστρα είναι κολλημένη με το κατάστρωμα. Θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωσή του μοτέρ, ρυθμιστή ταχύτητας, δύο σέρβο, μπαταρία, τηλεκατεύθυνση, καπάκια  και διάφορα ακόμη μικροεξαρτήματα ανάλογα με το πως θέλετε να το στήσετε.

Όλη η δύσκολη δουλειά έχει γίνει λοιπόν από εμάς και έτσι με ελάχιστες απαιτήσεις συναρμολόγησης από εσάς θα ολοκληρωθεί εύκολα ένα σκάφος για ψάρεμα όπως ακριβός το θέλετε. Μια πολύ συμφέρουσα προσφορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το να αγοράζατε ένα - ένα τα εξαρτήματα και με σίγουρο αποτέλεσμα.

Τεχνικά
Διατάσεις (ΜxΠxY) εκ 89 x 27,5 x 29
Βάρος g 1500

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΕΡΜΗΣ V4 χωρίς ηλεκτρονικά

  • Κωδικός Προϊόντος: Ermis V4 no electronics
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 310,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 250,00€

Σχετικά Προϊόντα

Πορτάκι στρογγυλό σκάφους 17,6εκ μαύρο

Πορτάκι στρογγυλό σκάφους 17,6εκ μαύρο

Στρογγυλό πλαστικό βιδωτό πορτάκι σκάφους διαμέτρου 17,6εκ ιδανικό για τηλεκατευθυνόμενα σκάφη ψαρέμ..

8,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,60€

Προστατευτκό περιμετρικό λάστιχο

Προστατευτκό περιμετρικό λάστιχο

Μαλακό και εύκαμπτο περιμετρικό λάστιχο για την προστασία του σκάφους από χτυπήματα, ιδανικό για τηλ..

4,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,60€