Τέταρτη ανανεωμένη έκδοση, με επανασχεδιασμένο κατάστρωμα του γνωστού εδώ και χρόνια ΕΡΜΗ σε έκδοση RTR δηλαδή έτοιμο για πλεύση.

Με ισχυρότερο κατά 30% μοτέρ - ESC και 3S 11.1V μπαταρία.

Ψάρεμα από την ακτή με τηλεκατευθυνόμενο σκαφάκι. Κατάλληλο για ψάρεμα με παραγάδι, surf casting και heavy casting. Το σκάφος έχει στο πίσω μέρος μηχανισμό απελευθέρωσης όπου δένετε την πετονιά ή το νήμα σας. Το οδηγείτε εκεί που θέλετε τραβώντας μαζί την πετονιά και δίνοντάς του εντολή από το τηλεχειριστήριο, αυτό θα αφήσει την πετονιά και στην συνέχεια θα το γυρίσετε πίσω. Έχει εμβέλεια τουλάχιστον 500 μέτρα και μάλιστα μπορείτε να παρακολουθείτε από την οθόνη του τηλεχειριστηρίου την ποιότητα του σήματος ώστε να μην βγείτε εκτός εμβέλειας. Κινείτε με ελεγχόμενη ταχύτητα, σιγά για να αμολήστε το νήμα και μετά όσο γρήγορα σας βολεύει για να γυρίσετε πίσω, με μέγιστη ταχύτητα τα 16χλμ/ω. Μπορεί ανάλογα τις συνθήκες και το φορτίο που τραβάει να κάνει κατά μέσο όρο 5-6 διαδρομές στα 200-250 μέτρα, ενώ πολύ εύκολα αν χρειαστεί η μπαταρία βγαίνει για να μπει άλλη φορτισμένη. Έχει δυνατά φώτα, δύο λευκά LED μπροστά και ένα κόκκινο πίσω ορατά το βράδυ αλλά και την ημέρα για σας βοηθούν να καταλάβετε που είναι και προς τα που πάει. Πολύ απλό στην χρήση, με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, δυνατό και ικανό να διαχειριστή τον καιρό, αέρα και κύμα παραμένοντας εύκολο και ακριβή στην οδήγησή του.

Έχει μήκος 90εκ. και βάρος 4Kgr είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και βαμμένο με gel coat. Κινείται με ένα τριφασικό brushless μοτέρ και μία 11,1V 5000mAh LiPo μπαταρία.

Μαζί με το σκάφος δίνετε και η βάση μεταφοράς του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΕΡΜΗΣ V4 Έτοιμο για πλεύση RTR

  • Κωδικός Προϊόντος: RCM-93502
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 694,40€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 560,00€