Το JUNIOR είναι το ιδανικό σκάφος για όποιον θέλει να ασχοληθεί με το ψάρεμα από την ακτή χωρίς να πρέπει να δαπανήσει πολλά χρήματα για αυτό.

Υπάρχουν οικονομικά σκαφάκια για ψάρεμα στην αγορά που είναι όμως μόνο αυτό, "φτηνές" επιλογές. Το JUNIOR δεν είναι τέτοιο, είναι όλη η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία της RC Manos σε ένα οικονομικό πακέτο.

Απευθύνετε σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν και να δοκιμάσουν αυτόν τον τρόπο ψαρέματος, είναι δηλαδή ένα entry-level σκαφάκι, ενώ όσοι το δοκιμάσουν θα δουν ότι στην πορεία θα τους κάνει και τα ποιο δύσκολα και απαιτητικά χατίρια. Μπορεί να ταξιδεύει με ασφάλεια στον καιρό και έχει αρκετή δύναμη και ταχύτητα για κάθε είδος ψαρέματος όπως surf casting αλλά και heavy casting ή παραγάδι.

Η πλεύση και οδήγησή του είναι εύκολη, έχει δυνατά LED εντοπισμού, δύο λευκά μπροστά και δύο κόκκινα πίσω, ενώ αν ανατραπεί θα επανέρθει αμέσως μόνο του. Ένα ανοξείδωτο προστατευτικό προστατεύει προπέλα και πηδάλιο από βράχια, σακούλες και ότι άλλο μπορεί να συναντήσει. Πίσω έχει τον γνωστό μεταλλικό μηχανισμό απελευθέρωσης πετονιάς της RC Manos, που είναι πολύ εύχρηστος και απόλυτα αξιόπιστος. Η τηλεκατεύθυνσή του έχει τουλάχιστον 500 μέτρα εμβέλεια ενώ η ποιότητα του σήματος φαίνεται στην οθόνη της. Έχει μπαταρία LiPo της Gensace με την οποία εξασφαλίζει 4-5 διαδρομές στα 150-200 μέτρα και φορτίζει σε 1 - 1,5 ώρα με τον φορτιστή του.

Τεχνικά
Διατάσεις (ΜxΠxY) εκ 72 x 24 x 30
Βάρος g 2500 (με μπαταρία)
Μπαταρία Lipo 5000mAh 11,1V
Μοτέρ DC 150W
Τηλεκατεύθυνση 2,4gHz 6 ch με τηλεμετρία
Περιλαμβάνει
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία Σκάφος έτοιμο προς πλεύση, Τηλεκατεύθυνση, Μπαταρία σκάφους, Φορτιστής μπαταρίας (220V)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

JUNIOR σκάφος για ψάρεμα από την ακτή

  • Κωδικός Προϊόντος: RCM-93501
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 471,20€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 380,00€