Η τορπιλάκατος (torpedo boat) είναι ένα σχετικά μικρό και γρήγορο πλοίο σχεδιασμένο να μεταφέρει τορπίλες. Κατασκευάστηκαν για να επιτίθενται σε μεγαλύτερα και με βαρύ οπλισμό, αλλά αργοκίνητα πλοία, εκμεταλλευόμενες την ταχύτητα και την ευκινησία τους.
Ένας στόλος από τορπιλάκατους μπορούσε να αμυνθεί αποτελεσματικά ενάντια σε ένα στόλο πολύ μεγαλύτερων και ακριβότερων πλοίων, υπερνικώντας τα μεγάλα αλλά αργά κανόνια τους. Το μικρό τους μέγεθος και το περιορισμένο φορτίο καυσίμων που μετέφεραν περιόριζε τη δράση τους κοντά στις ακτές.
Η αποτελεσματικότητα τους στη μάχη έκανε όλους τους στόλους να τις εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά και να σχεδιάσουν ιδικά πλοία για τις αντιμετωπίσουν.

Μία τορπιλάκατος είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρων μοντελιστικό θέμα. Το μοντέλο που διαθέτουμε θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση του, προσφέροντας μια εξαιρετικής ποιότητας γάστρα πάνω στην οποία θα δουλέψετε. Άριστης ποιότητας πλεύση με έμφαση στην αληθοφανή υπό κλίμακα συμπεριφορά. Η ιδανική κλίμακα είναι η 1/35, ένα μοντέλο πλοίου δηλαδή, πραγματικού μήκους 35-36 μέτρων.

Τεχνικά
Διατάσεις (ΜxΠxY) εκ 105 x 28,5 x 16
Βάρος g 1300

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Torpedo Boat 105 σκέτη γάστρα

  • Κωδικός Προϊόντος: Torpedo 105
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 138,88€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 112,00€