Σκάφος για ψάρεμα από την ακτή με παραγάδι, heavy casting, surf casting. Προσαρμοσμένο και σχεδιασμένο εξ αρχής να ταιριάξει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ψαρά.

Ελαφρύ και μικρό, με βάρος μόλις 3,5kg και μήκος 75εκ, ώστε να είναι εύκολο στην μεταφορά και φύλαξη.

Διαθέτη τηλεκατεύθυνση με τηλεμετρία. Έτσι στην οθόνη της βλέπετε την τάση της μπαταρίας του σκάφους αλλά και την ποιότητα του σήματος. Δεν κινδυνεύετε επομένως να βγει το σκάφος εκτός εμβέλειας ή να μείνει από μπαταρία.

Σωστά μελετημένη γάστρα και στήσιμο ώστε, παρότι ελαφρύ και μικρό, να μπορεί με ευκολία να αντιμετωπίσει και τον άνεμο αλλά και την θάλασσα. Θα σας εκπλήσσει ευχάριστα το πως θα ξεπερνά κάθε δύσκολο καιρό.

Οικονομικό στην κατανάλωση και με μέγιστη ταχύτητα πάνω από 12 χλμ/ω, χάρη στο μέγεθός του, αλλά κυρίως λόγω του σχεδιασμού της γάστρας του.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην πλεύση του. Το σχήμα της γάστρας, η τοποθέτηση και η επιλογή της προπέλας, η μορφή και θέση του πηδαλίου, η σχεδίαση του προστατευτικού της προπέλας, το κέντρο βάρους, το αεροδυναμικό ντεκ, όλα έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να έχουμε την πλέον προβλέψιμη, ελεγχόμενη, γρήγορη και οικονομική πλεύση.

Με το να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές και την ποιότητα των εξαρτημάτων και διαθέτοντας την γνώση και πολυετή εμπειρία στην κατασκευή σκαφών μπορούμε και δίνουμε για κάθε ΩΡΙΩΝ διετή εγγύηση καλής λειτουργίας που καλύπτει κάθε ζημιά λόγω αστοχίας υλικού.

Το κερασάκι είναι η απίστευτη τιμή του. Εύχρηστο, αξιόπλοο, εγγυημένο και σε μοναδική τιμή. Μία πρόταση που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

Τεχνικά
Διατάσεις (ΜxΠxY) εκ 75 x 28 x 24
Βάρος g 3500 (με μπαταρία)
Μπαταρία Lipo 5000mAh 11.1V
Μοτέρ DC Brushed 120W
Τηλεκατεύθυνση 2,4gHz 6 ch
Περιλαμβάνει
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία Σκάφος έτοιμο προς πλεύση, Τηλεκατεύθυνση, Μπαταρία σκάφους, Φορτιστής μπαταρίας, Βάση μεταφοράς

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΩΡΙΩΝ σκάφος για ψάρεμα από την ακτή με τηλεμετρία

  • Κωδικός Προϊόντος: ORION RTR
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 595,20€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 480,00€