Δεύτερη έκδοση του σκάφους για ψάρεμα από την ακτή ΑΤΛΑΣ.

Στα εφτά χρόνια παρουσίας του το ΑΤΛΑΣ ανέβασε τον πήχη πολύ ψιλά αποδεικνύοντας την αξία του στην θάλασσα. Τώρα το ΑΤΛΑΣ V2 έρχεται να τα ξεπεράσει όλα αυτά.

Ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό του από το μηδέν σε "λευκό χαρτί" ή μάλλον σε κενή οθόνη χρησιμοποιώντας προγράμματά CAD ενώ τα πρωτότυπα βγήκαν με την βοήθεια μηχανημάτων CNC. Καταφέραμε έτσι να βγάλουμε αυτό ακριβός που θέλαμε με μοναδική ακρίβεια και λεπτομέρεια σε κάθε σημείο του.

Όλα είναι νέα και μοναδικά. Δεν υπάρχει όμοιό του από όπου και να το κοιτάξεις. Το σχήμα της γάστρας που δίνει πλεύση ακριβείας σαν να κινείτε πάνω σε ράγες, τα πανίσχυρα και ιδιαίτερα σχεδιαστικά φωτιστικά σώματα, η υψηλή εργονομία στην τοποθέτηση των καπακιών και της χειρολαβής, τα ευδιάκριτα δίχρωμα αυτοκόλλητα, όλα είναι ξεχωριστά.

Τα εξαρτήματα του είναι απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα ενώ η συναρμολόγηση γίνετε σχολαστικά χωρίς την παραμικρή λεπτομέρεια να αφήνετε στην τύχη.

Το ΑΤΛΑΣ V2 έχει μήκος 90 και φάρδος 30εκ. Φοράει ένα υδρόψυκτο 4082 brushless inrunner μοτέρ της Leopard με δύναμη 3500W που ελέγχετε από ένα υδρόψυκτο ESC της Hobbywing το Seaking V3 180A 6S και τροφοδοτείτε από δύο 4S Lipo μπαταρίες της Gensace συνολικής χωρητικότητας 10000mAh.

Διαθέτει λευκά φωτιστικά σώματα μπροστά και κόκκινα πίσω τύπου LED εξαιρετικά υψηλής φωτεινότητας που φτάνει συνολικά τα 2400lm με κατανάλωση μόλις 24W τα οποία ανάβουν και σβήνουν από την τηλεκατεύθυνση.

Είναι σχεδιασμένο και ζυγισμένο έτσι ώστε εάν ανατραπεί να επανέρχεται μόνο του ενώ είναι φυσικά απόλυτα στεγανό.

Για την προστασία της προπέλας και του πηδαλίου έχει ανοξείδωτο προστατευτικό που μπαίνει ή βγαίνει ανάλογα τις οδηγητικές σας ορέξεις.

Έχει αυτονομία μέχρι και 15 διαδρομές, πήγαινε - έλα, στα 200-250μ, ενώ η εμβέλεια του είναι τουλάχιστον 500μ.

Παραδίδετε πλήρες με φορτιστή και βάση μεταφοράς.

Τεχνικά
Διατάσεις (ΜxΠxY) εκ 90 x 30 x 27
Βάρος g -
Μπαταρία Lipo 10000mAh 14,8V
Μοτέρ Brushless inrunner 3500W
Τηλεκατεύθυνση 2,4gHz 6 ch με τηλεμετρία
Περιλαμβάνει
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία Σκάφος έτοιμο προς πλεύση, Τηλεκατεύθυνση, Μπαταρία σκάφους, Φορτιστής μπαταρίας, Βάση μεταφοράς

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΑΤΛΑΣ V2 σκάφος για ψάρεμα από την ακτή

  • Κωδικός Προϊόντος: RCM-93510
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.922,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.550,00€