Νέα έκδοση

Μετά από πολυετή καταγραφή των πραγματικών αναγκών του χομπίστα ψαρά και παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των τηλεκατευθυνόμενων σκαφών σχεδιάσαμε και διαθέτουμε στην αγορά το νέο μας σκάφος για ψάρεμα από την ακτή τον Ζευς.
Σχεδιάζοντας τον Ζευς, πετύχαμε τη χρυσή τομή σε όλα του τα χαρακτηριστικά.
Ιδανικό μέγεθος για να μεταφέρετε και φυλάσσετε εύκολα αλλά και για να είναι ευδιάκριτο από μακριά στη θάλασσα.
Αρκετά ελαφρύ για να το παίρνετε μαζί σας και στον ποιο απόμακρο και δυσπρόσιτο τόπο ψαρέματος αλλά και με αρκετό εκτόπισμα ώστε να έχει ανεπηρέαστη πλεύση από καιρό, ρεύματα και αέρα.
Οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος αλλά ταυτόχρονα πολύ δυνατό και γρήγορο ενώ οι μπαταρίες του φορτίζουν μέσα σε μία με μιάμιση ώρα μόλις.
Σύγχρονα εξαρτήματα όπως μπαταρίες lipo, μοτέρ brushless, τηλεκατεύθυνση 2,4GHz και ταυτόχρονα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Το σκάφος κατασκευάζετε από ένα συνεργείο ειδικευμένων, ο καθένας στον τομέα του, τεχνιτών. Από τον εμποτισμό των υφασμάτων με ρητίνες, την συναρμολόγηση και ρύθμιση, μέχρι τον έλεγχο κάθε σκάφους σε ειδική δεξαμενή δοκιμών σας εγγυόμαστε πως τίποτα δεν μένει στην τύχη και καμία λεπτομέρεια δεν περνά απαρατήρητη.

Τεχνικά
Διατάσεις (ΜxΠxY) εκ 100 x 38 x35
Βάρος g 6500 (με μπαταρία)
Μπαταρία 2 x Lipo 8000mAh 11,1V
Μοτέρ Brushless outrunner 1150W
Τηλεκατεύθυνση 2,4gHz 6 ch με τηλεμετρία
Περιλαμβάνει
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία Σκάφος έτοιμο προς πλεύση, Τηλεκατεύθυνση, Μπαταρία σκάφους, Φορτιστής μπαταρίας (220/110V), Βάση μεταφοράς

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΖΕΥΣ

  • Κωδικός Προϊόντος: ZEYS RTR
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.091,20€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 880,00€